Ne demek?

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin olmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapkaloriın hizmetını bina etmek yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama kılmak yahut amatörce edinmek vahim özetlara uğur harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en yaraşır eder politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yerıcı gereç içermeyen ve üstıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Molekül 3- Kaçış merdiveni örgünın haricinde kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması gereken birtakım kurallar bulunan. örneğin; bir bünyenın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden zait ise yapı dışına ayan merdiven yapılmasına müsaade verilmemektedir.

Yangın kapısı nasıl hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları düzenli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın selim bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini kucakerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page